Is het Hospiesbos het Honderd-Bunders-bos?

Laten we samen het Hospiesbos te Wetteren onder een creatieve loep nemen.

hospiesbos hyacinten

Of je nu een wandelfanaat bent, gek op hyacinten of een Pooh-fan. Dit bosje maakte van deze paasmaandag een heel zalige zonovergoten Disneywandeling. Het gaat om een klein bos, het Hospiesbos, in Wetteren. Hier de 3 zalige stops waarom dit voor mij sinds heden het Honderd-Bunders-bos is.

1. Een Klein bruggetje in het Hospiesbos

Ik geef toe, het water is nog niet aanwezig en de horizontale balken zijn weg, maar wat denken jullie van dit verdoken bruggetje tenmidden van de bosrijke wandeltocht? In mijn tekening probeer ik voor te stellen wat ik zie. Wel moet ik nog wat oefenen op de contouren van knorretje.

2. Klauteren doorheen het bos

Een stukje helemaal voor de avontuurlijke Janneman Robinson op weg naar alle vrienden uit het Honderd-Bunders-bos. Ik ben nog steeds op zoek naar de scene in de tekenfilm, maar hier dacht ik spontaan aan de avonturen van Winnie de Poeh. Zie hoe ‘Janneman’ Teigetje en Poeh gaat redden.

3. Iejoor’s huisje

Dit is de meest overtuigende foto uit het Hospiesbos. Hier is niet veel verbeelding voor nodig om te weten dat Iejoor niet ver kan zijn. Iejoor fluisterde me nog: “Thanks for noticing me” (quote uit de tekenfilm).

Extra:

Zalig toch om op deze manier te kunnen genieten van het mooie weer, de natuur en het wandelen. Vergeet je rode ballon niet voor jouw foto met instant happiness!

Informatie over het Hospiesbos

hospiesbos strava

Hier onze wandeling opgenomen via Strava .

Startpunt van het Hospiesbos: 50°59’25.1″N 3°53’18.7″E

Ik heb het bosje leren kennen dankzij de facebook pagina van Wetteren, die het Hospiesbos even in de picture wouden zetten dankzij de hyacinten die in deze tijd in volle bloei staan.

Wij zijn wel nog even doorheen het landelijke deel gaan wandelen van Wetteren om toch een gezond aantal kilometers op de teller te kunnen zetten. Dankzij de tuin- en landbouw is het er echt heerlijk vertoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *